torsdag 11 juni 2009

Barnmöbler


Foto: Ulrika G Ottvall

Måste bara visa er de här fina barnmöblerna från Millimini. De är så vackra och samtidigt både funktionella och rejäla. Vilken dröm att leka i det dockhuset - eller att fylla den bokhyllan med favoritböcker och nallar :) Vill du ha mer inspiration så finns massor med fint på Milliminis hemsida.

Superduktiga tjejen som ritat och tagit fram möblerna har även gjort min hemsida. Vill du se hur fint hon bor så kika in här och välj inredning, klicka sedan på bilden uppe till vänster. Hemma-hos-reportaget var med i Drömhem & Trädgård för något år sedan.

5 kommentarer:

 1. Åh, vilket snyggt och smart dockhus.

  SvaraRadera
 2. Oj, den översta bilden har jag haft länge i min inspirations-mapp!
  Gillar den eftersom den tar lite utrymme och skulle passa i vår minstings rum, för han har en vinklad vägg där den skulle passa bra.

  Jättemysigt hem du länkade till, vitt och naturfärger, härligt!

  SvaraRadera
 3. Åh va sött dockhus!!!! Översta bilden skulle faktiskt passa in i sonens rum. Men oftast är det bara tjejiga saker i tidningar, just för att det finns så mycket sött och gulligt. Kanske kommer det upp ett typiskt killrum a la shabby chic/ industriell vintage i tidningarna snart...Massa kramar till dig och tack för omtanken. Hellen

  SvaraRadera
 4. Tack för era hälsningar - blir så glad!
  Möblerna är verkligen jättefina. Håller med dig Hellen att det oftast bara syns tjejrum i alla inredningsmagasin. De fina med Millimini möblerna är att de faktiskt passar både tjejer och killar - det gillar jag.
  KRAM & skön helg till er alla!!!

  SvaraRadera
 5. jättefina saker du har hittat för barnrum!

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!