måndag 10 augusti 2009

Ordning & reda


Bilder från House Doctor

Snart är vardagen här fullt ut igen. Känns som om saker och ting behöver organiserars upp i vårt hem. Vackra trådkorgar vore inte helt fel. Dessa kommer från min favorit House Doctor. Ny katalog är ute nu om du vill se höstens och vinterns nyheter.
Eller kanske vill ni hålla kvar sommaren lite till? Själv gillar jag hösten och den känsla av nystart som kommer när allt återgår till det vanliga igen.

4 kommentarer:

 1. Ja, hösten har sina fina sidor och visst blir man lite extra sugen på att organisera sitt hem ett snäpp till (tänk att det alltid behövs!?)
  Så läckra korgar!

  SvaraRadera
 2. Jag väntar också liiite på hösten. Har alltid varit en höstmänniska, just för att det är en sorts nystart (vilket man tycker att våren egentligen skulle vara?)
  När hösten kommer har man inte samma krav på att göra en massa... man får bara vara och vardagen lunkar på (vilket även det blir tråkigt i längden, men från början är det bara skönt :)
  Visst har husdoktorn en hel massa fina saker!
  Trevlig ny vecka till dig!

  SvaraRadera
 3. Ja imorgon är vardagen här igen, men det känns precis som du skrev som en nystart, även om vi inte får någon ändring på årstid här:)

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 4. milla-andante:
  Javisst är det märkligt med alla prylar som flyter omkring i ett hem. Vi får väl se hur allt fungerar när skolan väl drar igång nästa vecka :)
  Kram!

  Strandviksvillan:
  Du slog huvudet på spiken! Säkert är det så att hösten är lite mer kravlös och därmed enklare att njuta av.
  Och ja - gärna mer av husdoktorn hemma hos oss!
  Kram!

  A home far away:
  Jag hade absolut kunnat stå ut med sol & värme året om :)
  Ha en härlig vanlig, vardagsvecka!
  Kram!

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!