tisdag 15 december 2009

Jul i orangeriet

Styling: Pernilla Nilsson Dona Produktion
.
Välkomna in i mina kära föräldrars orangeri. Här har jag varit och donat för ett juljobb som var publicerat i Allas tidigare i vinter. Men jag hoppas ni ser att miljön är något alldeles extra.


Foto: Olof Abrahamsson
Styling: Pernilla Nilsson Dona Produktion

En gammal trappstege leder upp till loftet där mamma och pappa har varsin däckstol att sjunka ner i och njuta av den vackra utsikten över trädtopparna. Till juljobbet lyste vi upp trappan med blockljus i gamla syltburkar. En idé som jag faktiskt tänkte ta efter hemma i vår nymålade trappa på julafton.

Foto: Olof Abrahamsson
Styling: Pernilla Nilsson Dona Produktion
.
Utmed fönsterraden i orangeriet har pappa fixat en enkel bänk som mamma varje sommar fyller med växter. Bänken består av gamla nötta brädor som vilar på travar av tegelstenar. Ja, det finns massor av vackert här och vi använder ofta miljöerna kring gården till olika jobb. Stort tack för det mamma & pappa!

5 kommentarer:

 1. Låter helt underbart! Jättefin styling du gjort.

  Ha en bra dag/ Josefine- at home

  SvaraRadera
 2. OJ OJ OJ vilken byggnad!! Och vilket härligt pynt du har fixat där!
  Man vill ju nästan krypa in i bilden, hihi :)
  Så vacker tegelvägg som skymtar.
  Kan tänka mig dom trivs bra där dina föräldrar, kanske du kan visa fler bilder från orangeriet en annan gång? Gärna också från loftet *please*

  Må så gott!
  A-C

  SvaraRadera
 3. Så duktig du är på styling! Måste vara underbart att jobba med vackra saker och ställa ut så de blir ännu finare...
  Har glasburkar stående lite överallt med jlus i. I ren iver stoppade jag mossa längst ner, allt för att få det fint, var inte så smart visade det sig där det stod höga lågor från en burk igår... jaja man lär sig!

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Ja du, sådana miljöer väcker kreativiteten inom en! Så läckert - förstår att ni ofta håller hus där när ni arbetar. Måste vara ett helt perfekt ställe oavsett årstid, väder och vind!

  Ha det bra.

  Anna

  SvaraRadera
 5. Åååh vad vackert! Du är så otroligt duktig :)
  Kram från Nettan

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!