tisdag 13 april 2010

Ute blir inne

Bild från boken Junk style av Melanie Molesworth

Solen skiner och jag har fått energi att röja i ett av våra uthus. Hittade vackra gamla kryssade räcken långt in i gömmorna och kom i håg den här bilden från min inspirationsmapp. Wow vad jag gillar den rustika enkelheten. Skulle gärna dra in dem i vårt sovrum. Frågan är bara vad mannen säger...

Solsken till er!

8 kommentarer:

 1. Åh, så fint! Jag kände genast igen bilden. Den finns med i boken Junk style av Melanie Molesworth. Hoppas maken samtycker för det lär bli himla fint i ditt ert sovrum!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Tack Lisa / Vita gavlar!
  Nu har jag korrigerat bildtexten :)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det snyggt! Du får väl förklara för maken att det är bra med en stadig sänggavel när det stormar. ;)

  SvaraRadera
 4. Mmm. Så vacvkert! Min man han bara suckar. Senast åt stolen jag släpade in. Den är så väderbiten att färgen bara rasslar av den...Men jag älskar den och med en trave böcker på (bland annat Junk style ), så blev det ett trevligt stilleben att vila ögonen på.
  Skönheten finns i de föremål som berättar om att de haft ett långt liv.

  SvaraRadera
 5. Den boken har jag också! Därifrån kan man plocka många idéer.
  Hihi, inte alltid så lätt att få männen att förstå alla ens funderingar när det gäller inredning! Själv funderar jag när det rätta tillfället är att berätta om den gamla dörren jag vill ta in :)

  Ha en fin solig dag!

  SvaraRadera
 6. De där männen sätter många käppar i hjulen...:) De har liksom ingen förståelse för förändringar och att man kan använda saker till andra ändamål än dess orginal syfte... Jag har en sån här med!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det fint med lite råa prylar inne, gärna tillsammans med något "fint". "Oopposits attract" heter det ju! Fast just det verkar män ha svårt att förstå när det gäller inredning i alla fall...ha ha! Mitt största problem är att mannen vägrar att låta mig använda hans fina välstädade bil för att transportera hem alla rostiga färgflagiga underbara fynd jag gjort. Suck!
  kram
  Sussi

  SvaraRadera
 8. Jag lyckades övertala min man...

  http://blogg.meandmyhome.se/?avdelning=blogg&id=1207

  Det går!!Hejaheja!
  ;)Kramkram!

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!