söndag 20 juni 2010

Bada fotbad

Foto: Olof Abrahamsson
Styling: Pernilla Nilsson / Dona Produktion
Bild tidigare publicerad i Allas

Ska kurera min sommarförkylning med att tappa upp ett skummande varmt fotbad i en av mina gamla zinkbaljor. Fast jag får nog sitta under tak på altanen för skurarna duggar tätt... Sen tror jag faktiskt jag orkar med en loppmarknad :)

Ha en skön söndag!

6 kommentarer:

 1. Fotbad är toppen! Upptäckte detta faktum först i våras så nu tar jag igen alla fotbadslösa år med råge! Härligt inspirerande bild, det får nog bli ett bad ikväll igen! Och loppisar orkar man ju alltid med , med eller utan fotbad!

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Å va läckert och lockande bild, vilka fina jobb ni två gjort tillsammabns, nu måste jag ju fixa ett fotbad i min zinkbalja i mogon! Jag brukar gör adet ngn gång då ochdå sommartid men nu hade jag liksom glömt bort det, mycket inspirireande Pernilla! Mari.

  SvaraRadera
 3. Ja man blir ju frisk bara av att titta på den underbara bilden...! Hoppas det hjälpte mot förkylningen! Fotbad och loppis... verkligen det ljuva sommarlivet!

  Så fina odlingslådorna blev!!! Ska bli kul att följa dem med tiden!
  TACK goa du för din omtanke, den värmer ska du veta... Jag mår bättre och bättre och är nog tillbaka på bloggen liiite oftare framöver...:)
  Go kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Hej vilken fin blogg du har. Visst är det jobbigt med förkylningar i sommartider, jag var så glad för att vi hållt oss friska hela vintern, men sitter nu här med en dunderförkylning. Hoppas din är på väg bort. /Anna

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig och inspirerande blogg du har!
  Verkligen en vitaminspruta för kreativiteten:)

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!