måndag 23 augusti 2010

Skynda att sy


Bild från Stoff och Stil

I dag syr jag :) Frågar mig själv varför jag inte gör det oftare. Och framför allt varför jag inte gör det på min fritid. När jag väl sitter där får jag massor av idéer. Fast just nu är jag ute i sista minuten med ett projekt som fotograferas imorgon... Tillbaka till maskinen alltså!
Du som söker inspiration - kika här

5 kommentarer:

 1. Frågar mig ofta exakt samma fråga! Det finns ju faktiskt en hel del man kan knåpa ihop själv med lite tålamod! Men det är väl det där med TID...och just nu är min symaskin TRASIG...Känner mig faktiskt lite handikappad, trots att den inte används särskilt ofta!
  Alltid härliga bilder på din blogg! Tack för det!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Åh vad spännande!
  jag har också sytt idag. Jag gjorde om en alldeles för stor och vid tunika till en kjol :)

  SvaraRadera
 3. Ge mig en hammare eller en målarpensel och jag klarar av det, men sömnadens kluriga gåta har jag ännu inte lyckats knäcka. Äger ändå en symaskin, som jag fick i födelsedagspresent en gång av en hoppfull moder, men det mest avancerade jag klarar ut på den är raksöm när jag fållar gardiner. Hmmm... Kanske dags för en kvällskurs, på gamla dar?!

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Vilken fin och inspirerande blogg du har! Så fin duk:)
  Önskar dig en härlig onsdag!

  SvaraRadera
 5. Jag har precis köpt en ny symaskin (och snart har jag ett pysselrum att ställa den i- otroligt!) det är en sann glädje att få sy och skapa, önskar att jag hade mer tid för det.

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!