måndag 25 oktober 2010

Loppisfynd

Bild från Living ETC

Idag plockar jag bland mina loppisfynd och funderar på hur de ska kunna förvandlas :)
Inte direkt säsong för loppis nu förstås, men jag letar jämt och har en del i gömmorna... Tanken är såklart att det ska bli ett jobb av det hela. Så först foto (bilder före) - och sedan fram med målarpensel, tyg och häftpistol :)

Vad gör ni denna måndag?

Kram ♥

6 kommentarer:

 1. Du, den där lilla hurtsen på bilden står det ju "Fröken Grön" på, hehe!
  Kul att du har ett kul projekt på gång, - själv grunnar jag på vad jag ska ta mig an härnäst.
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Vill bara tacka för en väldigt inspirerande blogg! Jag kikar ofta in och hittar nästan alltid något nytt kul. Jag ska denna vecka ge mig på vår hallmöbel med färgpeseln och nytt tyg. Lycka till med ditt projekt, ska bli kul att se vad det blir :-)
  /Karin

  SvaraRadera
 3. Idag måndag och en liten paus på jobbet, då jag kikar in på lite bloggar. Ska bli spännande att se hur du tänker omvandla loppisfynd:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 4. Ahhh, dessa loppisfynd ;-) Blir spännande att se vad du kreerar!!! Den gröna byrån var ju hur fin som helst. Kan ana en 70-tals hurts från ett skrivbord jag hade som liten..... Tycker det är svårt att förvara alla fynden. För idéer har man massor av, men inte mycket plats.

  Ja, vad gör jag idag...? Fotar vårligt... :-)

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 5. WOW, sååå snyggt!! Kul ide! Hoppas du får en toppenvecka!
  Kram//Ullis

  SvaraRadera
 6. Jag borde vaccineras mot loppisfynd. Ska INTE släpa hem en enda pryl till som "bara behöver fixas till lite". Jag visste faktiskt inte att det fanns en off-season för dem, jag släpar hem lika myckethela året. Men det är lättare att måla på sommaren..

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!