fredag 19 november 2010

Julkrans på annorlunda vis

Bild publicerad i Allas

Hej vänner!
Bjuder ett pysseltips för helgen. Perfekt för er som säger att ni absolut inte kan binda en krans. Den här varianten är dessutom garanterat barrfri :)
Har helt enkelt limmat formarna på en stomme av ståltråd. Kransen skimrade så vackert här hemma hela förra julen.

Ha en mysig helg ♥

6 kommentarer:

 1. Nämen, nu måste jag ju gå tillbaka till Erikshjälpen och bunkra fler mandelmusselformar! - Det där var vansinnigt läckert!
  Grattis till det fina reportaget i Allas, om Mariette och hennes fina affär. Så roligt när det helt plötsligt dyker upp namn man känner igen i tidningsreportagen, - både bakom och framför kameran!
  Önskar dig och de dina en riktigt skön helg (även om jag antar att du är "busy" inför julmarknaden).
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Ja, det var en annorlunda och läcker krans.... Suveränt att slippa barren.... och så mycket lättare att ha där det är kanske för varmt för kransar egentligen.... Vilka idéer du har :-) Loppisar är rena rama guldgruvor..... Det är bara fantasin som sätter gränser....

  Lycka till med allt binderi och marknaden....

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. oj den va fin! och barrfri - vilken lyx! här dras barren runt heeela huset annars med hund och 3:åring i huset så dendär skulle va perfekt! Loppis ikväll, kanske man skulle hitta lite gamla muffinsformar då (fast jag har sökt efter sånna i flera år utan att hitta)..

  Ha en fin helg!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Så söt liten krans du har gjort! Skulle passa här hemma eftersom jag är allergiskt mot barr. Fast inte bokstavligen då :)!!

  KRAM

  // Inredningsfrun

  SvaraRadera
 5. Oh så fin! Måste verkligen köpa gamla formar!

  Trevlig helg!
  Stina

  SvaraRadera
 6. Så fin! Sån hade varit perfekt på min dörr i hyreshuset! Eftersom det är inomhus är det omöjligt att ha något granris eller liknande men denna var ju perfekt som julkrans.

  Kram Elin.

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!