torsdag 27 januari 2011

Ljusa idéer

Bild från Etsy via Quietland

Solen skiner och jag letar ljusa idéer till ett köksjobb som ska förverkligas nästa vecka. Mycket kul finns att botanisera bland. Se bara underbara bilden ovan. Suck, så snyggt!

Kan bara konstatera att lampor i alla former nått en välförtjänt plats i rampljuset. Har väl aldrig sett så mycket kul och kreativt som nu. Ta bara alla gamla lampskelett som fått nytt liv. Också detta att hänga många tillsammans, det gillar jag.

Här gäller det mest att bestämma sig. Att gå från tanke till handling. Men undrar såklart: Vilken är din bästa lampidé på tema DIY?

Njut solen, vänner ♥

2 kommentarer:

 1. Oj, det där var riktigt läckert! Klarar man att knåpa ihop något liknande själv, tro? Vore ju kanonkul att få handla fina gamla koppar på loppis och göra något som verkligen är personligt!
  Jag har grunnat på idéer till lampor, alltifrån nyköp till loppis till hemmagjort. Såg en durkslagslampa i en tidning som var rätt cool, och någon som hade gjort små lampor av upp-och-nervända konservburkar. Rätt läckert! Vi får se vad vi (läs: jag!) hittar på här hemma.
  Önskar dig en riktigt skön helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Vilken toppenide, gillar den skarpt. :) Katta

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!