onsdag 16 februari 2011

Äntligen!

Foto: Marcus Lawett för IKEA

Var en sväng på stora varuhuset igår och nu äntligen finns vackra boken SY
- Älska Textil
i min hand. Blev sannerligen inte besviken. "Inga knepiga mönster - bara idéer och inspiration" Love!
Men så är det ju också hyllade Hans Blomquist som ligger bakom. Ni missade väl inte Minnas härliga intervju med superstylisten?

Kram ♥

Ps. Tror jag måste rota fram ett lampskelett och riva några tygtrasor...

7 kommentarer:

 1. Den boken vill jag med ha! stod och höll i den innan jul men la den i sista sekund.. sen när jag skulle köpa den förra veckan så fanns den såklart inte kvar. Får hoppas på påfyllning :)

  SvaraRadera
 2. Japp, det blir till Myrorna idag och köpa lampskärm:-) Tack för tipset om boken, jag storgillar verkligen pyssel som inte "kräver" för mycket av mig!
  Ha det fint! kram H.

  SvaraRadera
 3. Aha! Kul med en riktigt bra inspirationsbok. Jag lär nog också ha ett lampskelett hängande någonstans innan vintern övergår till vår. Coolt.

  Sköt om dig och på återhörande,

  Annakarin

  SvaraRadera
 4. Ooh, jag ska göra något liknande men i starkare färger & som en mobil, det ser nästan ut som fjädrar i denna bild...kan kanske vara roligt i påsktid. Ett bra riktmärke inför konstrundan tror jag!

  SvaraRadera
 5. Visst är den underbar! Gillar att man inte har så mycket text, utan att bilderna får inspirera! Ha en skön fredagkväll!

  SvaraRadera
 6. "Så enkelt" tänker man först när man ser en sådan där idé, men inte kommer man på såna saker själv. Jag blir också lite sugen på att sätta igång och riva trasor, hihi!
  Skönt med fredag (fast jag bara jobbar halvtid i veckorna); jag har bunkrat med nya numret av "Drömhem och Trädgård" och extra fet kaffemjölk. Nu ska vi slappa i helgen!
  Må så gott där borta i din lilla by!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Så fin och enkel lampa! Tack för inspirationen!

  Önskar dig en underbar lördag!

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!