onsdag 31 augusti 2011

Att jobba ensam ... och ett klätterstöd

Idé från Wanstadius Trädgård

Jag gillar att ha mitt eget lilla företag, absolut. Men det har sina nackdelar. Idag saknar jag en IT-avdelning. Det där med teknik är inte min starka sida. Måste skaffa ny telefon och ny dator - och sedan få allt att funka!

På bilden ett snyggt & smart klätterstöd jag gärna hade sett utmed husväggen här hemma. Blink, blink till dig herr dona ;)

Kram ♥

3 kommentarer:

 1. Hej Pernilla!

  Ja jösses vad man önskar att man haft kompetent IT-personal!! Jag har en ny dator hemma som jag ska försöka bekanta mig med och ladda ner grejer i mm...inget vidare...

  Fin idè med armeringsnätet!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 2. Jag kan hålla med om att det är skönt och vara företagare, vi är dock 2 som driver ihop och det har sina för och nackdelar med.
  Och det bästa jag är gift med min IT-avdelning. Gissa om han är min hjälte ofta.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Då kan jag rekommendera network marketing! Som franchise fast inga kostnader. Arbetar som egen företagare gentemot Forever och har byggt upp min egen organisation, som alla liksom mig får ta del av huvudkontoret med it, reklam och allt vad det kan vara. Dessutom betalar de ut min lön och har lagerhållning...gratis. Ibland får jag nypa mig i armen när lönen trillar in den 15:e utan att man är på plats.
  Definitivt att rekommendera! Ialla fall om man är en sån som mig som inte vill jobba ihjäl sig men vill tjäna mycket pengar. Träffar fler och fler som vill ha ett sånt arbete och inte ett fast jobb med arbetstider och man arbetar för någon annans dröm! Nix pix, man får se om sitt eget!
  Hoppas det löser sig med alla teknikens under. Det känns säkert bättre redan!

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!