måndag 6 augusti 2012

Nu kör vi!

Bild publicerad i 101 idéer

Jo, minsann. Nu är semestern slut. Så här gäller det att skaka liv i lilla företaget. Tur man har världens roligaste jobb :)
Har en lång att-göra-lista som ska prickas av... Mycket skoj väntar :) Närmast i veckan står ett hemma-hos-reportage på tur och sedan gäller det att ta tag i de sommarjobb som inte blev gjorda före semestern.

Kram!

Ps.
Visst är det jag som rullar fram på den gamla cyklen ovan - även om bilden har något år på nacken. Hela jobbet med massor av idéer om hur du fixar din cykel i olika stilar finns ute i 101 idéer. Kanske ett tips för dig som har lite ledighet kvar och vill göra något kreativt. Min favorit är cykelkorgen som blommar året om.

3 kommentarer:

 1. Hej heeej :)
  Samma här, nu gäller det att damma av redigeringsbordet och
  sätta sig till rätta :)))
  Så mysigt det låter med cyckelreportaget!

  Kramar, Carina

  SvaraRadera
 2. Härlig bild på dig! Och härligt att du är "back in business".
  Kanske ses vi på loppisen i Ballingslöv om två veckor?
  I år norpar jag korgstolarna före dig! ;-)
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Carina: Kul att du kikar in :) Hoppas din första arbetsdag slutade bättre än min... Här kraschade nämligen datorn... Men nu är den iväg och får lite omsorg i datorbutiken, så det finns hopp.
  Kram!

  Fröken Grön: Tack, alltid kul att få en hälsning från dig :) Japp, nu är det slut på de lata dagarna! Ska försöka hinna med loppisen i Ballingslöv, men det är lite tajt i almanackan. Så det finns hopp om att korgstolar och annat får vara i fred ;)
  Kram!

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!