måndag 3 september 2012

Hej september!

Bild tidigare publicerad i Allas


Då var det dags att säga hej till en ny månad : )
Jag möts faktiskt av ett hej så fort jag stiger innanför dörren och det oavsett om någon är hemma eller ej. På vår dörrmatta är nämligen den enkla hälsningen tryckt. Vill du prova själv så hittar du material - färg och schabloner - på Panduro eller Stoff och Stil. Dörrmattan kommer från Ikea.

Ha en fin vecka ♥

På tal om att säga hej... Vi upptäckte i helgen att vi har en i familjen som smiter ut utan att säga hej. Och nej - det var inte någon av tonårspojkarna. Nej, det är vår lilla hund Tuva. Innan vi riktigt förstod fick vi kolla ett par gånger, men numera öppnar hon ytterdörren själv och knatar ut när det passar...
Visserligen går hon fritt här hemma, men det här hade vi ändå inte riktigt räknat med. Det får bli till att lära henne av med sitt nyfunna trick.

2 kommentarer:

 1. Hundar är härliga! Mamman till vår hund öppnade själv ytterdörren men det var ok för dem. Vår hund gör inte det men har en hel del andra tokigheter för sig. Just nu manglar hon rabatter för att komma åt äpple och päron. Inte kul!

  Fin matta!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, hej september säger jag också! Idag hade jag halsduk (okej då, scarf...) på mig för första gången i år. Ruggigt om morgnarna när man väntar på bussen.

  Smart hund som tar sig ut på egen hand! Men kanske inte så smidigt för er... Kanske finns det någon charmant herrhund i granngården som hon hälsar på? ;-)

  Det var kul att ses härom söndagen, - hoppas det blir fler tillfällen framöver!
  Kram på dig!

  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!