onsdag 20 mars 2013

Omslag Amelia VårI går damp den här tidningen ner i  brevlådan : ) Omslaget med tulpanerna har Olof  plåtat. Riktigt "krispigt och färgglatt" är det. Ja, just så lyder också rubriken inne i tidningen - där jag bjuder tulpantips och vårinspiration i stort och smått.

Jag är i mycket gott sällskap och tänkte ägna kvällen åt att läsa lockande trädgårdstips från duktiga  Weronica / En mammas dag och Henrick /Kråks stuga som båda bloggar så proffsigt.
Man får ju liksom hjälpa våren på traven och drömma sig bort när snöflingorna yr utanför fönstret, eller vad säger ni?

Må så gott ♥

Stort tack till Jaffa Blommor för hjälp med tulpaner & vackra vårkvistar

2 kommentarer:

 1. Det där var ett härligt omslag! Måste vara läckert att se sitt eget jobb på en framsida så där. Och tulpaner känns verkligen som räddningen nu när våren lyser med sin frånvaro...

  Tack för tipset om trädgårdsbloggar, jag ska genast klicka mig vidare för lite inspiration i väntan på att säsongen drar igång här hemma.

  Kram från grannbyn!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack :) Usch ja, så trögt det går med våren i år... Man får helt enkelt drömma om gröna dagar och du bjuder ju alltid massor med grön inspiration : ))
   Gillar verkligen att se hur trädgården hos er tar form och är speciellt förtjust i köksträdgården. Mer pil finns om så önskas : )

   Må så gott!
   /Pernilla

   Radera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!