torsdag 28 mars 2013

Snyggt serverat!

Bild tidigare publicerad i Hemmets Veckotidning

Påsken är här och vi ska äta massor med ägg. Ja, i vår familj går det åt rätt många ägg i vanliga fall också. Det är tonårspojkarnas bästa mellanmål med ägg på olika vis. Men lite festligare blir det allt i helgen. Själv gillar jag när det är snyggt serverat, så ägg på sked är en idé jag gillar. Praktiskt också om det är mingelmat på gång.

Glad Påsk ♥
Tack för att du kikar in ♥

8 kommentarer:

  1. Tittar in och önskar dig en härlig påsk!
    Kramar Tina!

    SvaraRadera
  2. Ägg är mums filibabba!
    Och det där med skedarna var en trevlig idé som jag gärna snor.
    Påskkram till dig!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  3. Bara man tänker på vilka skedar man tar... De där såg silvriga ut. ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är så sant! Bra att du påminner :) Silverskedar blir svarta av ägg... Och smaken kan dessutom bli lite annorlunda...

      /Pernilla

      Radera
  4. Smakfullt- i dubbel bemärkelse! Tack för alla vackra tips här och i alla tidningar! Fortsatt Glad Påsk!

    SvaraRadera
  5. Tack alla för fina påskhälsningar! Nu är vi laddade med energi för en ny vecka!

    Kram
    /Pernilla

    SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!