Inred ett vilsamt och vackert sovrum

Bild för tidningen Lantliv. Foto: Olof Abrahamsson.
Vill du se fler bilder från reportaget så kika här.

Just nu funderar vi som bäst över hur vi ska inreda vårt sovrum och jag letar inspiration. Den svåra frågan är vilka sängar vi ska välja. Är totalt oinspirerad där. Det roliga är ju detaljerna, tycker jag. Men sängen är såklart en viktig investering. Hittills har vi sovit gott i ett par enkla resårsängar. Funderar nu starkt på en av säng av naturmaterial som tagel, ull och ekologisk bomull. Ikea har en variant som lockar. Någon som har den?


Bild för tidningen Lantliv. Foto: Olof Abrahamsson
All info om produkterna, samt prisuppgifter, hittar du här

Färgskalan kommer att gå i grönt och grått. Två vilsamma färger jag gärna återkommer till när jag inreder. Kanske slår vi till på en tapet, för någon sänggavel vill vi inte ha. Den här, från Sandbergs, skulle passa oss. Eller så får jag övertala mannen att bygga en vacker väggpanel


Bild för tidningen Lantliv. Foto: Olof Abrahamsson


Sen blir det såklart mycket textil. Sköna filtar i olika material får man aldrig för många av. Bäddar gör jag helst med linnelakan. Tycker inte något annat material slår den känslan. Bilderna här är fotograferade i mitt arbetsrum, som ryms på loftet till ett av våra uthus. Så riktigt så generösa ytor har vi inte att röra oss med nu, men trägolvet är detsamma. 


Bild för tidningen Lantliv. Foto: Olof Abrahamsson. 

Varma fårskinn att sätta ner fötterna vill vi ha. För mig och mina kalla fötter är dessutom sköna inneskor ett måste. Dessa klassiska slippers från Emmaljunga skofabrik är mina favoriter sedan ett år tillbaka. Fantastiskt sköna, och så snygga. Lägg därtill att de är hantverksmässigt tillverkade bara någon mil härifrån. Sånt gillar jag!


Bild för tidningen Lantliv. Foto: Olof Abrahamsson. 

Vill du se mer sovrumsinpiration så finns ett jobb jag gjort tillsammans med fotograf Olof Abrahamsson ute nu i tidningen Lantliv. Bilderna här är från ett jobb året innan, och all info om det hittar du via denna länk.

Berätta gärna hur du inrett ditt sovrum!

Kram 
/ Pernilla 

Pst. Häng med mig på Instagram för att följa vår sovrumsrenovering, pernilla_dona heter jag där


Kommentarer

Populära inlägg