fredag 19 januari 2018

Snabbt pyssel! Gör ditt eget mobilskalEfter en vecka med många intryck känns det skönt att pyssla hemma. Idag tog jag tag i ett enkelt litet projekt jag länge haft i tankarna. Så typiskt egentligen att det dröjer. Det tog faktiskt inte mer än en kvart att få det klart.
Du behöver ett transparent mobilskal, sax och penna. Linjalen är egentligen onödig, upptäckte jag.
Välj det papper du vill använda - och det här skulle jag nog säga är den svåraste delen. Jag bläddrade både länge och väl bland mina vackra pappersark av William Morris (som jag köpt via Vintagefabriken).
Valet föll på ett med mjuk växtlighet och lite roströda toner. Tror bestämt jag blivit influerad av besöket på Formex där just den färgskalan lockade mig. Även växtligheten var i fokus och då i torkad form. Spännande, tycker jag. Det har liksom sällan känts som att mässan bjudit så mycket nytt tidigare.
Men åter till det här lilla DIY projektet. Rita av ditt mobilskal och klipp. Att få till det lilla hålet för kameralinsen är lite knepigt och kanske det vore bättre att skära ut denna del. Jag tyckte dock att det funkade även med sax. Sen är det helt enkelt bara att lägga ditt ark i skalet och klämma dit telefonen. Klart!

Tips!
Förutom vackra papper kan du prova att använda foto, tyg, teckningar, tidningsurklipp, tapetrester... ja det finns säkert fler förslag.

Själv blir jag glad varje gång jag ser mina blommor. Lite mer personligt känns det. Lite mer jag. Och lite mer 2018 faktiskt - även om det var längesen William Morris tog fram mönstret.

Till sist vill jag bjuda på ett litet lästips för helgen. På tal om att landa hemma, så lyfter Nina Elisabet många kloka tankar. Läs och begrunda.

Kram 
/ Pernilla 

3 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 2. du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.


  Gclub

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!