Snygga posters i sovrummet

Peonies Collection 2 och Succulent Plant, båda från Nordic Corner 


Tänk - snart är pionernas tid här. Har redan spanat de första i blomsterbutik, så får se hur länge jag kan låta bli dessa favoriter. Bäst är ju ändå att plocka i trädgården, men där dröjer de ännu lite. Istället njuter jag av mina snygga blombilder i sovrummet. Tänk vad en poster - eller två - kan förändra känslan i ett rum.
Jag gillar botaniska motiv och letade både länge och väl innan jag fann min kombination här. Måste säga att jag blev mycket nöjd. Skulle absolut kunna tänka mig att fylla fler rum med mjuk grönska uppåt väggarna. Att hänga upp bilder, eller bara ställa en samling lutande mot väggen, är helt klart ett bra budgettips för snabb och snygg förändring hemma.


Peonies Collection 2 och Succulent Plant, båda från Nordic Corner

Ni som hänger med mig på Instagram vet att sovrummet, som jag skrev en del om här, nu är klart. Mest fokus blev det på väggpanelerna, som ni också anar i bild ovan. Lovar att visa fler bilder och berätta mer om det här i bloggen framöver Är ni nyfikna redan nu så kika in hos Beckers där hela arbetet kan följas steg-för-steg.


Kram 
/ Pernilla 

Kommentarer

Populära inlägg