tisdag 28 april 2015

Charmiga timmerhuset / Härligt Hemma

Bild publicerad i Härligt Hemma Foto: Carina Olander
 
Förra våren, när liljekonvaljerna precis börjat blomma, for jag till Göteborg (eller rättare sagt till en by strax öster om stan) för ett hemma-hos-reportage hos familjen Lindsjö. Så många härliga möten det blev.
Fotograf Carina Olander träffade jag - och jobbade med - för första gången den dagen. Tänk att vissa människor känns det så självklart med, som om man alltid känt varandra. Nu hoppas vi ses mer i vår.
Therese och hennes lille son Henry var också nya, fina bekantskaper. Det är så fascinerande att få en glimt av människors liv och Therese inspirerade stort med sin alldeles egna stil och generösa personlighet.
Många är det som fastnat för de vackra textilier som syns här och var hemma hos familjen. De importerar Therese med sin vän och kollega Elin i gemensamma företaget Walkslowly. Helt underbara vintageplädar om ni frågar mig. Bara så galet svårt att välja en favorit...


Fin tisdag till dig ♥
// Pernilla

1 kommentar:

  1. Olá,
    adorei sua casa estamos construindo uma casa de madeira bem rústica e adorei a madeira da parede desta casa. Seu blog é lindo e inspirador.
    Tenha um ótimo dia..

    SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!