tisdag 9 juni 2015

Ordning på torpet!

Bild publicerad i Allas nr 23


 
Ja, nu är det väl hög tid att få ordning inte bara på torpet utan också på den här bloggen. När det är mycket på gång blir det tyvärr glest med inlägg, men vill ni se mer av vad som händer i mitt liv så håll koll via instagram (se länk i spalten till höger)

Mina bästa tips för att få sommarlivet att fungera på liten yta fanns med i Allas nyligen. Här får ni några av dem:

  • Satsa på möbler med flera funktioner. Låt tillexempel sängen bli soffa på dagen.
  • Sätt hjul på möblerna så att de enkelt kan rullas fram och användas där de behövs bäst
  • Rottingmöbler är lätta att bära och fungerar lika fint inne som ute. Ger skön sommarkänsla, och jag tror minsann att det fortfarande går att fynda vackra rottingmöbler på loppis.
  • Tänk både högt och lågt när du letar möjligheter för förvaring. En hylla över dörrposten eller en låda under sängen finns det nästan alltid plats för. Vi lät en gammal byrålåda få hjul och sågade cirklar till handtag. Dekalerna med T-shirts kommer från Ikea.

Och skulle sommarstugan ha lite skavanker så finns många trix för att fixa fint med enkla medel. Ett trist golv döljs tillexempel enkelt med gäng trasmattor, 19 kr/st från Ikea, som sys ihop likt ett lapptäcke till en stor matta. Sy för hand med grov bomullstråd och stora stygn som får bli en dekoration i sig.

Njut din dag ♥


Tips!
De vackra plädarna i stolen och på sängen kommer från en av mina favoritbutiker WalkSlowly. Kika här!

1 kommentar:

  1. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en hälsning!